Renoverade badrummet för 600 kronor

En badrumsrenovering betyder ofta att man tar ett lån och sedan gör man om och gör rätt till det blir perfektion – gärna med helt ny inredning. Men det behöver inte kosta massor och det kan även då bli bättre för miljö.

535735-colorful-multi-color-seamless-square-tiles (1)Allt fler väljer att leva från naturen och försöka dra sitt strå till stacken med att nu börja gå så lätt som möjligt genom livet så man inte lämnar så stora mörka fotspår efter sig och med det gör att nästkommande generationer får tampas med stora problem. Dock brukar det inte gå ihop så bra med vår hets att renovera samtidigt som vi vill göra det bästa för vår miljö. Men det finns lösningar om man väljer att inte ta den helt bekväma vägen med att köpa allt nytt utan att se sig om för att finna andra alternativ. Då kan man lyckas med det som Anders Krasse lyckats med: att få till ett badrum för endast 600 kronor.

Noll kronor i boendekostnader

Anders Krasse har renoverat sitt hem, 13 rum och kök nästa gratis. Detta med hjälp av material som andra valt bort. För det som folk ansetts som skräp har Anders sett som guld och tagit reda på. Tanken föddes då boendekostnaderna steg när räntan var extremt hög i mitten av 90-talet. Då Anders har en förkärlek till miljö och natur blev det självklart att han ville ta tag i sitt boende och se hur hårt han kunde dra det för att kunna leva med hög standard utan att ha några boendekostnader skriver dn.se. Även om man känner att man inte vill gå till denna extrema grad som Anders gjort bör man ta detta som inspiration och se hur man själv lever. Vi har tidigare skrivit om att man kan handla mycket på nätet för att komma billigare undan, vilket är toppen. Men där finns även Blocken där man kan få saker skänkta till en om man bara kommer och hämtar det.

  • Fråga om du får ta hand om “skräpet”
  • Gå ut med att du vill ta hand om det som andra inte vill ha så har dem dig i åtanke
  • Fynda bland gamla vitvaror då allt fler byter ut sina vitvaror efter bara något år.
  • Ge aldrig upp!